Thursday, 28 July 2011

Kejohanan Sukan Balapan Dan Padang Kali ke-11 :)

Satu je nak cakap "AKU PENAT GILE ARINI !"
petang rabu aku pegi sekolah .
"kak mun , kak mun .. tolong Ana , tolong Ana ! gantikan ana masuk lontar peluru ! ".kata seorang hamba allah kat aku . 
nahhhhhhhhhhh , aku datang utk tgk org sukan je . kesian qila , aku amek die sbb aku nak soh die teman aku tgk nama atlet je , ttbe aku yang kene masuk . paling tak puas hati , aku pakai kasut crocs derrr ! haha .
 p/s : gua tahu kaki gua comel . lu tak ada ? lu tak payah banyak bunyi . hahaha
 then , aku berlawan lah dengan tak warm up , taktahu menahu . kaw tahu aku dapat no bape ?? uhhhh takde nombor , wakaka ! maknenye gua kalah , tangan aku nak patah rase , aku dapat no 4 jehh . :D sbb lontar peluru aku tak pegang acara nie , acara nie dipegang oleh budak kls SRT , nurul jannah othman *pehh glamour lah kaw jannah , mcm artis !
okayy gua tak mahu cerita panjang , pas sukan aku pegy kebun cikgu . gua maen TRS ! lu tahu ape TRS ? basikal racing tuhh . bkn fixie , nie lagi mahal dari fixie . nie basikal kawan gua laa derr , aku mana mampu nak beli basikal memahal gini . haha . *thanks fatin nadhirah !
p/s : haha , aku memang tak cantik . at least aku tak edit gambo ! haha . so diam :)
 
aku pegi kebun ? mesti korg tertanya napa ? alasannya , aku , fatin dgn qila makan durian . sorry aku mkn 4 ulas je sbb nak termuntah *nak sedapkan hati cikgu je ! minah due org nie melantak bape ulas entah . haha . balik tu nak ujan , aduhhh umah aku dahla kat taman , jauh perjalanan woo , sooooo aku rempitlah time balik .
malam tu aku down gile , aku dah la penat , pastu adelah umat allah tu taklayan aku , niat aku nak mintak maaf tp die buat aku mcm org bodoh . mujur ade abang Zme tolong beri semangat .
 p/s : aku tak tahu ni soalan ke ape kat formspring , tapi aku rase die tujukan utk aku kot . die buat aku semangat !


p/s : tengs abang Zme :) abang handsome . haha !
keesokan harinya (merangkap hari nie) . aku pergi sekolah dengan semangat baru , arini ade sukan lagi . ecehhh dengan senang hatinya aku ke sekolah . siap berkenalan dengan siput lagi pagi tu *okayy , yang ni gua tipu , haha . aku bersenang hati lah berkenalan dengan cik rogayah tadi kat sekolah *yang nie mulut gua cabul ! kene rasuk baru tahu . haha . dipendekkan cite , tgh gua lepak dgn membe gua . ade orang cari aku lagi .
 "mun , tolong aku lagi , gantikan aku . aku tahu kaw terror acara lempar cakera . aku tak reti ". seorang hamba allah lagi ckp kat aku .
lahhhh sudahh ! aku senyum je , "huh ? boleh . tp pegi tukar nama dulu ". huh settle derr ! acara aku lambat sikit , pkol 10 lebih kot . aku senyum lagi . sebab apa ? SEBAB AKU TAK INGAT CARA NAK BALING . hahaha , sebenarnya dah 4 tahun aku msok acara nie , skali tu ada aku dapat emas . okay aku lawan dan dapat no 3 je . hehe :)

 p/s : muka gembira dapat pingat gangsa . hoho !
ahh gembira hati ini . sbb at least ada jugak medal tahun nie . dan yang paling penting rumah PERWIRA menang ! haha . sukan ni sukan last bagi aku di SMKAB tercinta . pasni dah takde dah . dan disini aku ada pengalaman manis yang takkan aku lupa sampai bila bila . tamat ~






1 comment:

  1. waaa..dpt pingat tu...hi there..nice to meet u....:)

    ReplyDelete