Sunday, 24 July 2011

i am miss poke :D

malam malam buta macam nie sebenarnya aku boring , baru mengerjakan kerja addmath yang agak keserabutan itu . lalu aku membuka facebook ku , tak penah nak tgk kat home . so hari ini gatal lah tangan pegy kat home . gua intai lah sebelah kanan facebook gua , yang aku tak perasan selama ini . orang poke aku , aku mmg suka poke orang kan . tp taktau pulak org nak poke aku balek . haha , tgk ah nie senarai poke

yang atas sekali tu kawan baek aku tauuu :) haha , jakun kan aku ? aku rase bende nie kalau tunjuk sampai abes , tak muat blog aku . sbb panjang sangat , so aku potong separuh jelaa . haha ^^ hmm ngantuklah , kbai ~

2 comments:

  1. waaaa..budak hot nihh..ramai org poke..hihi

    ReplyDelete
  2. ehhh mane ade hot nye.. hahaha

    ReplyDelete